at 11:39 am: Gepubliceerd door .

In 45 Zwitserse skigebieden maken gezinnen met kinderen tot twaalf jaar kans op een gratis kinderskipas voor zes dagen. Met de actie “Kids4Free” wil Zwitserland Toerisme meer gezinnen warm maken voor een wintersportvakantie. Deelnemen kan tot en met 2 december 2018 op MySwitzerland.com/kids4free. De gewonnen skipas is geldig gedurende het hele winterseizoen 2018-2019.

zwitserland

Ouders bepalen wintersporttraditie
“Met de campagne “Kids4Free” willen we meer jonge gezinnen aansporen om op wintersport te gaan”, zegt Yves Lütolf, directeur Zwitserland Toerisme BeNeLux. Hij refereert aan een recent onderzoek van Zwitserland Toerisme en de Universiteit van St. Gallen (HSG) , dat enkele kansen voor de wintersportsector definieert. “Een daarvan is de rol van de ouders. Zij bepalen immers of hun kinderen wintersportliefhebbers worden en de wintersporttraditie op hun beurt doorgeven aan hun kinderen. Om hen te stimuleren kinderen mee te nemen naar de Zwitserse sneeuw, verloten we zesdaagse skipassen voor kinderen tot en met twaalf jaar. We mikken zowel op nieuwe gasten als op mensen die al eens eerder in Zwitserland hebben geskied. Daarnaast kunnen uiteraard onze trouwe wintergasten ook deelnemen aan de “Kids4Free”-campagne”.

Hoe deelnemen?
Wie wil deelnemen aan de actie, meldt zich aan op www.MySwitzerland.com/kids4free. Deelnemers kunnen er tot 2 december 2018 hun kans wagen om een van de vele zesdaagse skipassen voor hun kind tot 12 jaar te winnen. Op 4 december 2018 vindt de verloting van de skipassen plaats. De winnaars worden ten laatste 7 december per mail op de hoogte gebracht. De gewonnen skipassen zijn geldig van 22 december 2018 tot het einde van het winterseizoen 2018-2019. Aan de “Kids4Free”-campagne doen 45 Zwitserse wintersportgebieden mee. Grote gerenommeerde skigebieden als Jungfrau Region, Adelboden-Lenk, Davos Klosters en Aletsch Arena bieden skipassen aan alsook kleinere gebieden als Bellwald, Grächen en Scuol.

 

Gecategoriseerd in :, , ,

Dit bericht is geschreven door kidswelkom

Commententaren zijn gesloten.