at 5:25 pm: Gepubliceerd door .

Ben je tijdens de herfstvakantie aan zee? Trek dan naar Oostende om er uit te waaien en te genieten van enkele leuke uitstapjes.

Er was eens…
Leopoldpark – 27 oktober t.e.m. 1 november
Er was eens… een groen park in hartje Oostende. Het Leopoldpark wordt dit najaar opnieuw voor de allerkleinsten met nog een extra vleugje magie uitgedost! Geniet elke dag van 14u tot 18u van diverse straatacts, theatervoorstellingen, workshops en spannende verhalen of verkleed je in je favoriete sprookjesfiguur in het magische Leopoldpark.

oostende.png

De Spiekpietjes SOS Stoomboot
Fort Napoleon – 27 oktober t.e.m. 6 december
Zie ginds komt de stoomboot naar Oostende weer aan. De stoomboot van Sinterklaas is onderweg naar ons land én is helemaal volgeladen met cadeautjes! Maar dan gaat de stoommotor kapot. De boot is stuurloos! Help de Spiekpietjes aan de hand van leuke opdrachten om alle pakjes tijdig bij de kindjes te krijgen. Je kan de Spiekpietjes helpen van 27 oktober t.e.m. 6 december. ​

oostende2

Cirque Berserk

Kursaal Oostende
26 oktober t.e.m. 31 oktober
Beleef dit knotsgekke circus vanop de eerste rij in het Kursaal Oostende. Cirque Berserk brengt spectaculaire acts die jong én oud charmeren. Bemachtig een plekje voor één van de zes dagen en geniet van een spectaculaire show met adembenemende finale. Een must-do!

Oktoberfoor
Diverse locaties in Oostende
5 oktober t.e.m. 4 november
Naar jaarlijkse gewoonte licht de Oktoberfoor opnieuw vier Oostendse pleinen op. Eén maand lang nodigt de Stad aan Zee je uit om de kleurrijkste kermis van Vlaanderen te komen ontdekken. Gil het uit van plezier op één van de 72 kermisattracties of kom griezelen tijdens Halloween op 31 oktober!

oostende3
Meer info: visitoostende.be

Gecategoriseerd in :, , , ,

Dit bericht is geschreven door kidswelkom

Commententaren zijn gesloten.