at 5:30 pm: Gepubliceerd door .

Jullie konden onlangs al over MiniMarieTea lezen, maar nu heeft de Belgische nog extra groot nieuws. Want voortaan kunnen families die verblijven in Martinhal Sagres of Cascais MiniMarieTea drinken. Een kindvriendelijke, theïnevrije thee, die in 2016 gelanceerd werd door de Belgische Isabelle Moussiaux.

Alternatief voor frisdrank
Ondanks alle hypes eten veel peuters en kleuters vandaag ongezond. Te weinig groenten en fruit, te veel suiker. Kinderen grijpen te snel naar suikerhoudende (fris)drank want water is saai. Maar een gezond en lekker alternatief voor de kinderen, is niet gemakkelijk te vinden.

MiniMarieTea
Isabelle Moussiaux dichtte in 2016 het gat tussen frisdrank en water, met de lancering van haar kindvriendelijke MiniMarieTea. Ze is hiermee pionier op vlak van biologische kinderthee. De thee, die zowel koud als warm gedronken kan worden, is verkrijgbaar in vier, gevarieerde smaken.

minimarietea

Samenwerking met Portugese Familiehotels Martinhal
Martinhal Cascais en Martinhal Sagres, de luxe familiehotels in Portugal bieden vandaag MiniMarieTea aan tijdens het ontbijt. Een betere samenwerking kon er niet tot stand komen. De Martinhal-hotels doen er namelijk alles aan om zowel ouders als kinderen een ontspannen, gezonde en hoogstaande vakantie-ervaring te geven. Zo is er een kidsclub, een uitgebreide menukaart met verse fruitpapjes en kan je ’s avonds een babysitter op de kamer boeken. MiniMarieTea vult het rijtje voortaan aan.

Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door kidswelkom

Commententaren zijn gesloten.