at 8:35 am: Gepubliceerd door .

Op 31 maart, tijdens het paasweekend, opent Parc Astérix de deuren voor het nieuwe seizoen. Het park werkt voor deze gelegenheid samen met chocoladefabrikant Leonidas. Op 31 maart en 1 en 2 april 2018 zullen kleine Galliërs onder de 12 jaar tussen 12 u en 18 u op zoek kunnen gaan naar paaseieren in le Village des Irréductibles.

Speciale Asterix-collectie
Met een mandje in de aanslag kunnen de jongste bezoekers in het Gallische dorp op zoek gaan naar kleurrijke eitjes. De klok luidt het einde van de speurtocht in! De kleine Galliërs kunnen vervolgens hun buit inruilen voor een zakje échte chocolade-eieren van Leonidas. Een leuke belevenis voor het hele gezin!
In het kader van deze samenwerking brengt Leonidas een collectie Asterix-producten uit. Het eerste product is een doos in de vorm van een boek, gevuld met chocolaatjes waarop de hoofdpersonages van de Asterix-verhalen staan afgebeeld. Het boek is verkrijgbaar in alle verkooppunten van Leonidas en in de Asterix-winkel van het park.

Nieuwe shows voor het hele gezin
Crypto – Illusions et Mentalisme: Een nieuw gezinsspektakel neemt jong en oud mee naar de vierde dimensie. Een show vol humor en magie in het Théâtre de Panoramix met plaats voor 550 bezoekers! Te zien vanaf 31 maart, de openingsdag van het park.

Parc Astérix, paaseierenraap
Du Rififi dans la Basse-cour: Vanaf juni 2018 genieten jong en oud in Parc Astérix van de nieuwe dierenshow Du rififi dans la basse-cour. Dit gezinsspektakel zal buiten plaatsvinden in een vernieuwde arena met 200 plaatsen. Het verhaal gaat over een Romeinse soldaat die per ongeluk naar het Gallische dorp gekatapulteerd wordt en onder de boom van Kakofonix, de bard van het dorp, terechtkomt. De dieren van de boerderij (varkens, kippen, eenden, konijnen, duiven …) proberen hem weg te jagen.

Gaulois-Romains: le Match: In een moderne arena met 940 plaatsen vindt dé niet te missen show van Parc Astérix plaats. De Galliërs nemen het op tegen de Romeinen in de wedstrijd van het jaar. Drie fysieke proeven zullen over het lot van de Galliërs beslissen. Ze hebben maar één doel: de eeuwige vrijheid!

De Pégase express
Deze attractie werd ingehuldigd in juni 2017 en is uniek in Europa. Bezoekers maken met een snelheid van 52 km/u een sensationele reis doorheen het oude Griekenland. Het parcours van bijna 1 km telt naast verschillende afdalingen ook een reeks schuine bochten en is toegankelijk voor kinderen vanaf 1 m. In drie minuten tijd vliegt de trein boven de attractie Romus et Rapidus, stuift hij door een tunnel en door een enorme affiche en komt hij aan in de tempel van Medusa, waarna hij achterwaarts teruggekatapulteerd wordt. Een derde van het parcours wordt achterwaarts afgelegd. Ongekende sensatie verzekerd!

De website: https://www.parcasterix.fr

 

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door kidswelkom

Commententaren zijn gesloten.