at 8:21 am: Gepubliceerd door .

Op 28 maart komt de familiefilm Rosie & Moussa op het grote scherm. De film schetst een aangrijpend maar vooral geestig portret van de vriendschap tussen twee buurtkinderen in Molenbeek. Om die release extra te vieren lanceert de film een interactieve fotozoektocht door Brussel die je meeneemt in de voetsporen van Rosie & Moussa.

rosie.jpg

De film

Rosie & Moussa is gebaseerd op de gelijknamige boeken van auteur Michaël De Cock en vertelt het aandoenlijke verhaal van twee beste vriendjes uit twee verschillende culturen.

Rosie verhuist met haar moeder naar een appartement aan de andere kant van Brussel. Ze leert er een heleboel mensen kennen: de gekke meneer Tak, de excentrieke mevrouw Hemelrijk en vooral Moussa, die in het appartement boven haar woont. Hij neemt Rosie op sleeptouw door de hele buurt. Ze klauteren zelfs helemaal tot op het dak van het appartementsgebouw. En ze gaan samen op zoek naar Rosie’s papa, die al een tijdje niet meer thuis kwam…

Treasure hunt in hartje Brussel

Tijdens de paasvakantie kan je je nog meer onderdompelen in de wereld van Rosie & Moussa met een gratis interactieve fotozoektocht door Brussel. (Her)ontdek de multiculturele schoonheid van onze hoofdstad samen met je kinderen tijdens de schattigste schattenjacht allertijden! 

rosie-moussa.png

Via het Instagramaccount van Rosie & Moussa kun je aan de hand van verschillende foto’s een interactieve wandelroute van 5 km volgen doorheen het kloppende hart van België. Elke foto bevat (verborgen) tips die je langs onontdekte plekjes in Brussel brengen. Content agency Hurae creëerde ook enkele Snapchat geofilters in de sfeer van de film die je op bepaalde locaties kunt gebruiken. Alle Snapchat geofilters kunnen verzamelen? Deel dan jouw unieke foto op Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #rosieenmoussazoektocht en maak kans op een toffe schat (prijs!). Let op: de filters zijn slechts drie weken beschikbaar, dus rep je als de bliksem naar Brussel deze paasvakantie!

Gecategoriseerd in :, , ,

Dit bericht is geschreven door kidswelkom

Commententaren zijn gesloten.