at 11:34 am: Gepubliceerd door .

Er was eens… een lief klein konijntje met vrolijke langoortjes, roze blozende kaakjes en een klein wit wipneusje. Iedereen noemt haar Louise. En overal waar lieve Louise komt, vertroetelt ze kindjes met haar lekker warme knuffels en laat ze hen genieten van heerlijk deugddoende aromatherapie. Een welkom vriendje nu de verkoudheden ons land in de greep hebben.

phytosun2.jpgEssentiële oliën voor de allerkleinsten
Louise is dan ook een bijzonder pienter konijntje. Omdat het zo belangrijk is de juiste dosis te bepalen voor het gebruik van essentiële oliën bij de allerkleinsten, heeft zij een trucje bedacht. Binnenin haar zachte kopje verstopt ze een lijnzaadkussentje dat mama en papa gedurende 1 minuut op 350 W kunnen opwarmen in de microgolfoven. Wanneer ze vervolgens de gewenste oliën op het lijnzaadkussentje druppelen (1 druppel voor 3 tot 12 maanden, 2 druppels voor 12 tot 24 maanden en 3 druppels voor 24 tot 36 maanden), verspreidt zich een heerlijke geur met allerlei heilzame werkingen.

Mevrouw Lavendel Officinales en meneer Grove Den
En daarvoor rekent Louise op de hulp van 2 goede vrienden. Zo zorgt ze er samen met meneer Grove Den voor dat kindjes makkelijker diep ademhalen en een betere weerstand opbouwen. En wanneer ons konijntje bezoek krijgt van haar vriendin mevrouw Lavendel Officinalis, schenkt ze kindjes in alle kalmte en rust een veilig gevoel voor het slapengaan. De ideale bondgenootjes voor een deugddoende trip naar dromenland…

Richtprijs: € 24,95 voor het Louise-lijnzaadkussentje met handleiding en extra tips + essentiële oliën van Grove den en Lavendel officinalis. Verkrijgbaar in de apotheek.

phytosun.jpg


Wat is aromatherapie?

Aromatherapie verwijst naar het therapeutische gebruik van essentiële oliën uit planten om het fysieke, mentale en emotionele welzijn te vergroten. Essentiële oliën kunnen aangewend worden om de lucht te zuiveren, een ontspannen sfeer te creëren, kwaaltjes te helpen voorkomen of aan te pakken en om negatieve stemmingen te verlichten. Bij het juiste gebruik van een perfect zuivere olie betekent aromatherapie een weldaad voor zowel de fysieke als psychische gezondheid!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.