at 1:21 pm: Gepubliceerd door .

Delforge, dat bekend staat om zijn traditionele kermisspecialiteiten, lanceert een nieuwe smaak en lekkernij: de “Delforge Christmas Cinnamon Frost”, te ontdekken vanaf 8 december op de “Gentse Winterfeesten” en te winnen bij Kids Welkom!

The Delforge Christmas Factory

Als primeur krijgt de Kerstmarkt in Gent, tijdens de “Gentse Winterfeesten”, de nieuwe kermisspecialiteiten voorgeschoteld. De nadruk zal op de churros en de befaamde smoutebollen liggen. Deze laatste hebben dé reputatie van Delforge gemaakt. Licht, krokant, warm en vers gebakken en synoniem voor oneindig smulplezier. 

Delforge Cinnamon Frost 0014.JPGDelforge Cinnamon Frost 0018.JPGDelforge Cinnamon Frost 0023.JPG

Voor de Gentse Winterfeesten heeft Vincent Delforge zijn concept nieuw leven ingeblazen door de Smoutebol, of in Gent eerder bekend als de “Oliebol”, sexy, ludiek en feestelijk te maken. Met The Delforge Christmas Factory mogen liefhebbers namelijk zélf (tailormade) hun favoriete combinaties maken door de oliebollen en churros onder te dompelen in talloze dips en toppings naar keuze. Je creërt dus je eigen comfortfood naargelang je favoriete smaak. Bij de dips kan je onder meer kiezen uit : Honey, Caramel Fudge, een speciale “Delforge blend “ van Callebaut chocolade, Lackmans stroop en voor de volwassenen die het iets gewaagder willen, is er ook Grand Marnier of Rhum raisins. Voor de toppings is er een keuze uit Coco, Speculoos, Mini Marshmallows, vers fruit, Meringue Crunch of krokante ui. 

Delforge Cinnamon Frost 0008.JPG

 Delforge Christmas Cinnamon Frost

Maar de grootste innovatie van deze winter is zonder twijfel de “Delforge Christmas Cinnamon Frost”, een exclusieve creatie van de laatste telg van Huis Delforge, met name Victoria Delforge, die haar diploma behaalde aan hotelschool Ter Duinen en haar allereerste ontwerp voorstelt. Het recept van haar Christmas Cinnamon Frost is een subtiele en innoverende combinatie van smaken. De frost heeft zijn roze kleur te danken aan de suikerspin die de basis vormt van deze lekkernij en verder werd ontwikkeld met kaneel en natuurlijke vanille.
Deze lekkernij is eveneens verkrijgbaar in potten aan 4,50 € om mee te nemen.

 

 Kerstchalet

The Delforge Christmas Factory is de gloednieuwe chalet waar al deze nieuwe specialiteiten kunnen worden gedegusteerd, dit alles is een magische en feestelijke sfeer van een chalet volledig in de kerstkleuren en onder het wakend oog van twee gigantische Kerstmannen in het hartje van het kerstdorp van de Gentse Winterfeesten. De chalet zal gevestigd zijn op het Gouden Leeuwplein vlakbij de ijspiste onder de “Stadshalle” en dit van 8 december 2017 tot 7 januari 2018.

Chalet Delforge Gent.jpg

Wedstrijd

 

Ter gelegenheid van deze nieuwe lekkernij mag Kids Welkom 3 gezinnen gelukkig maken met een pakketje van Delforge ter waarde van 30€!

Het te winnen pakket bevat 1 portie Smoutebollen of Churros met topping of dip naar keuze voor 4 personen alsook 1 potje Cinnamon Frost per 4 personen. De winnaars van de wedstrijd ontvangen een bon waarmee ze hun smulpakket kunnen ophalen bij Delforge tijdens de Gentse Winterfeesten (van 08/12 tot 07/01/2018).

Hoe kan je winnen? Beantwoord volgende vragen en stuur het antwoord en je adresgegevens naar kidswelkom@gmail.com: Delforge biedt in zijn kraam oliebollen aan met 3 smaken, dewelke? Tip! Schiftingsvraag: hoeveel personen zullen deelnemen aan deze wedstrijd? De wedstrijd loopt van donderdag 30 november tot en met woensdag 6 december om middernacht. De winnaars worden persoonlijk verwittigd! Veel succes!

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

1 reactie