at 9:28 pm: Gepubliceerd door .

Op 25 oktober 2017 is de allereerste My Little Pony bioscoopfilm uitgekomen en daar horen een aantal speelgoedsets van Hasbro bij!

De film

In My Little Pony: de Film beleven de zes bekende pony’s hun spectaculairste avontuur ooit! De toekomst van Equestria staat op het spel wanneer Storm King het kasteel Canterlot binnenvalt en de magie van de pony’s dreigt te stelen. In een onvergetelijk avontuur beginnen de pony’s samen met nieuwe vrienden aan een spannende reis die hen voor het eerst buiten de muren van hun bekende wereld brengt. Op zoek naar hulp om Equestria te redden, komen de pony’s in aanraking met magische bergen, onderzeese werelden en zelfs een vliegend piratenschip. My Little Pony: de Film is een spannende en vrolijke animatiefilm met veel muziek. Zangeres Sia leent haar stem aan de originele song en één van de karakters van de film, Serenade Songbird, is geïnspireerd op de populaire zangeres. 

sia.jpg

Het speelgoed van de film – de onderwaterwereld 

In My Little Pony: de Film duiken de populaire Pony’s voor het eerst sinds hun bestaan onder water! De onderwaterwereld, Seaquestria, bracht Hasbro op het idee om speelgoed te ontwikkelen in dit bijzondere thema.

pinkiepie.jpg

Pinkie Pie

Zo is er de zwemmende Pinkie Pie die, naast een rugvin, met de kenmerkende Cutie Mark, ook een hele mooie zeeponystaart heeft. Als je haar in het water legt, zwemt ze helemaal zelf en haar staart licht onder water op.

 

 

Seaquestria Lagoonseaquestria-lagoon.jpg

Zwerf met Pinkie Pie door de verschillende kamertjes in de Schelpenbaai en laat haar in de hangmat chillen. Of kam haar haren als ze bij haar schelpvormige kaptafel zit. Deze Seaquestria Lagoon speelset heeft geheime deurtjes, waardoor je elke keer weer in een ander spannend kamertje belandt. Met een parelknop activeer je de bubbels in de onderwaterkamer. De lagune is bovendien verlicht, wat de belletjes nog magischer maakt. 

 

seaquestria.jpgSeaquestriakasteel

Duik onder water en kijk rond in de onderwater wereld van Seaquestria, waar Koningin Novo regeert. Beleef in het kasteel de leukste avonturen met de koningin en Spike de kogelvis. Laat ze van de glijbaan glijden of zet ze in de luchtbelvormige lift waarna ze midden in Seaquestria terecht komen. Of laat ze spinnen op Jamal de Octopus! Misschien is er in Seaquestria wel een feestje. In dat geval kunnen Koningin Novo en Spike dansen op de dansvloer als jij aan de toren draait. Ben je in voor meer avontuur, ga dan met Novo en Spike op zoek naar de schat. Zodra je de schat vindt, druk je op de knop waarna de schatkist open gaat. 

 

Samen spelen 

In de wereld van My Little Pony draait het om de magie van vriendschap. Samen spelen en samen plezier beleven is dan ook belangrijk in de verhaallijnen van My Little Pony. En hoewel de pony’s allemaal hun eigen karakter hebben – en hun eigenaardigheden – leren ze daar mee om te gaan en elkaar te helpen. Ook in dit vriendschapsthema ontwikkelde Hasbro mooie speelgoeditems…

duet.jpg

Twilight Sparkle en Spike

Prinses Twilight Sparkle heeft een stem als een nachtegaal. En Spike het Draakje doet ook zijn best! Als je de prinses even alleen wilt horen, of zelf met haar een duet wilt zingen, druk je op het Cutie Mark knopje. Vind je het gezellig als Spike meezingt, dan zet je hem naast de prinses. Zo zingen ze samen de mooiste liedjes in duetvorm. 

 

 

Stralende Ponyvriendjes stralendevriendjes.jpg

De Stralende Ponyvriendjes hebben een heel speciaal hoefje. Geef je je stralende Ponyvriendje een high-five, dan knippert ze van geluk. Maar als ze een ander stralend Ponyvriendje ontmoet, wordt het pas echt speciaal. Doe ‘hoefje-klap’ met een ander My Little Pony Stralend Vriendje en je ziet hun hele lijfje gloeien van puur geluk. 

 

 

 My Little Pony: de Film draait vanaf 25 oktober in de Belgische bioscopen.

Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.