at 10:20 am: Gepubliceerd door .

Van donderdag 25 mei tot zondag 28 mei laat Oostende voor Anker opnieuw de loopbruggen van meer dan 150 authentieke schepen en vaartuigen neer voor het grote publiek. Klim aan boord en ontdek hoe het authentieke zeeleven eraan toegaat! Het festival is voor iedereen gratis toegankelijk en staat dit jaar in het teken van de binnenscheepvaart.

anker.jpg

Ontdek het echte schippersleven!

Duik de nautische geschiedenis in en keer terug met een schat aan kennis en vaardigheden. In het ambachtendorp op het Stationsplein leer je de kneepjes van het vak van de bouwers en restaurateurs en word je meegevoerd door de spannende verhalen van jonge en oude bemanningsleden. Voor de minder handigen en avontuurlijken valt er ook genoeg te beleven. Zo kan je smullen van een lekker bord zeemanseten of heerlijke ambachtelijke streekproducten. Proef de sfeer op de kaaien tijdens de optredens en animatie voor de allerkleinsten. Aan het einde van deze goedgevulde dag heeft het leven op zee geen geheimen meer voor jou!

Praktische info

Op www.oostendevooranker.be kan je terecht voor meer informatie over het programma en de deelnemende schepen, muzikanten en handelaars.

Oostende voor Anker:
25 – 28 mei
10u-18u

Gecategoriseerd in :, , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.