at 9:41 am: Gepubliceerd door .

Mei wordt een spannende maand voor de Star Wars fans in Disneyland Paris. Eerst en vooral opent Star Wars Hyperspace Mountain de deuren en daarbovenop viert de eerste film van de saga, nu gekend als “Star Wars: A New Hope”, haar 40ste verjaardag. Om dit te vieren organiseert Disneyland Paris twee speciale evenementen! Markeer alvast volgende data in jouw agenda: vrijdag 5 en zaterdag 6 mei 2017 in het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park. Opgelet: beperkte beschikbaarheid. 

star wars.jpg

De meest rijke Star Wars ervaring ooit

Stel je eens voor: een geweldig evenement dat de Star Wars films tot leven brengt dankzij een ongeziene ervaring… Of je nu kiest voor 5 of 6 mei 2017, jouw avond wordt één om nooit te vergeten! Op het programma: attracties, ontmoetingen met personages, entertainment, shows en tal van verrassingen. De muziek van de avond wordt voorzien door DJ Elliot, een bekende DJ onder de Star Wars fans. 

Begeef je rond 17u naar het Disneyland Park of Walt Disney Studios Park om ten volle te genieten van de laatste nieuwe attracties. Kies voor het « Hyperspace-arrangement » en sluit je als één van de allereerste passagiers aan bij beroemde Rebel Alliance en geniet van een unieke en sensationele rit in de nieuwe Star Wars Hyperspace Mountain (Vereiste minimumlengte : 1m20) in het Disneyland Park. Tijdens dit evenement zal de attractie nog niet geopend zijn voor het grote publiek. Profiteer eveneens van de nieuwe attractie Star Tours: the Adventures Continue.

Geniet de hele avond lang van Star Wars personages en tal van shows

Vanaf 20u is het Walt Disney Studios Park helemaal van jou: dompel je helemaal onder in het Star Wars universum alsof je zelf in de film meespeelt. Beleef de unieke Interstellar Walk en geniet van de shows, waaronder “Star Wars: A Galaxy Far, Far Away” en “Star Wars: A Galactic Celebration,”, een klank- en lichtspektakel met projecties en adembenemende speciale effecten. 

Er staan je nog een aantal verrassingen te wachten, waaronder enkele speciale sessies van de Jedi Training Academy, die uitzonderlijk zullen plaatsvinden in het Animagique Theater in het Walt Disney Studios Park. De duels tussen jonge Padawans (tussen 7 en 12 jaar) en de gevreesde Darth Vader zijn toegankelijk voor iedereen.

Exclusieve toegang tot de attracties van het Walt Disney Studios Park

De fun gaat door tot 01u met een party waarbij DJ Elliot achter de draaitafel staat. En uiteraard blijven ook de attracties van het park speciaal voor jou geopend, van Rock ‘n’ Roller Coaster starring Aerosmith en The Twilight Zone Tower of Terror tot de immense populaire attracties Crush’s Coaster, Ratatouille: L’Aventure Totalement Toquée de Rémy en het volledige Toy Story Playland. 

Heb je zin om je te verkleden als jouw favoriete Star Wars held?
Goed nieuws: Star Wars kostuums zijn uitzonderlijk toegelaten tijdens het evenement (mits deze het hoofd of gelaat van de drager niet geheel verhullen en/of de kostuums/accessoires/make-up geschikt zijn voor jonge kinderen en gezinnen). Star Wars Night wordt het evenement van het jaar.

Praktische info

 · Star Wars Night: €49
Toegang tot het evenement van 20u t/m 01u (inclusief toegang tot de 2 Disney® Parken vanaf 17u voor houders van een geldig ticket voor het evenement).

· Star Wars Night – Hyperspace-arrangement: €64

Toegang tot het evenement van 20u t/m 01u (inclusief toegang tot de 2 Disney® Parken vanaf 17u voor houders van een geldig ticket voor het evenement). Het Hyperspace-arrangement omvat ook de exclusieve toegang tot Star Wars Hyperspace Mountain, de nieuwe attractie die op 7 mei 2017 haar deuren opent voor het grote publiek.

Voorwaarden en reservaties op disneylandparis.be

Gecategoriseerd in :, , , , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.