at 8:11 am: Gepubliceerd door .

Op 14 september komt de film Siv gaat logeren uit in de bioscoop. Het is een magische film, over de ervaring van een meisje dat haar eerste logeerpartij beleeft. In de hoofdrollen zien we, naast de jonge Zweedse actrices Astrid Lövgren en Lilly Brown, ook de Nederlandse acteurs Barry Atsma en Annemarie Prins. De film is gebaseerd op het prentenboek van Pija Lindenbaum. In oktober wordt het boek in het Nederlands uitgebracht, maar Kids Welkom mag nu al 2 exemplaren weggeven!

siv.jpg

De film

Siv gaat voor het eerst logeren bij haar vriendinnetje Cerisia. Na het spelen gaan ze naar bed, maar ’s nachts ziet het huis er zo anders uit. Siv is ongerust, maar het briefje met papa’s telefoonnummer zit in Cerisia’s pyjama. Trouwens… waar is Cerisia eigenlijk? Siv gaat op zoek in het mysterieuze huis, waar achter elke deur een nieuwe verrassing wacht. In de keuken ontmoet ze zelfs twee pratende dassen. Misschien kunnen zij helpen om Cerisia te vinden.

“Siv gaat logeren” is een speelfilm vol herkenbare elementen voor een heel jong publiek: de angst voor alles wat anders is, en de moed om op ontdekking te gaan. Een wonderbaarlijk avontuur, op smaak gebracht met een fikse scheut magie.

 

 

De trailer


siv-boek.jpg

 

 

De wedstrijd

Wil jij kans maken op de Nederlandstalige versie van het boek “Siv gaat logeren”? Stuur dan snel het antwoord op de vraag: Wie schreef het boek “Siv gaat logeren”? naar kidswelkom@gmail.com. Een onschuldige hand zal 2 winnaars kiezen uit de deelnemers. De wedstrijd loopt van woensdag 14 september tem zondag 18 september 2016. Veel succes!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

2 reacties