at 7:38 pm: Gepubliceerd door .

Tijdens de krokusvakantie brengt Jekino de vrolijke animatiefilm Mini en de Muggen naar de Belgische bioscopen. Het is een kleurrijke en fantasievolle kinderfilm van de regisseurs Jannik Hastrup en Flemming Quist Møller, die eerder al samen Fietsmug en Dansmug maakten. Naar aanleiding van deze release mag Kids Welkom 4 insectenloepen weggeven!

De film

Een rondreizend circus trekt door het bos. Het gezelschap telt enkele fantastische artiesten: Egon de mug is een fietsende stuntman en koorddanseres Dagmar kent geen hoogtevrees. Ook Miranda en Mini reizen mee. Pestkop Miranda vindt Mini te klein, te stom, te bang… tot Mini boos wegloopt. Misnoegd sluit hij zich aan bij een bende brutale rovers.

Mini en de Muggen, Jekino, wedstrijd, insecten

De trailer

Zo’n insectencircus is een levendige boel: er wordt geflapperd, gezoemd en gevlogen alom. Een vrolijke wereld komt tot leven in sprankelende kleuren. Bekijk hier de trailer van Mini en de Muggen!

Meer info op over de film en filmvertoningen vind je op www.jekino.be/mini

Mini en de Muggen, Jekino, wedstrijd, insecten

 

Wedstrijd

Naar aanleiding van de release van Mini en de Muggen mag KidsWelkom 4 insectenloepen met dubbele loep weggeven!

Stuur snel het antwoord op volgende vraag met je naam en adres naar kidswelkom@gmail.com: hoe heet de stuntmug die meereist met het circus?

De wedstrijd loopt tot zondag 14 februari om middernacht. De winnaars ontvangen de insetenloop in hun brievenbus.

Veel succes!

 

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.