at 8:13 pm: Gepubliceerd door .

Een nieuw jaar is van start gegaan en dus wordt het uitkijken naar de evenementen die er in het kort op de agenda staan. Wat de communies betreft is april alvast de maand bij uitstek. Ik zie op mijn Facebookpagina’s nu al moeders die de communie-outfit uitgekozen of gekocht hebben. Maar er komt nog heel wat meer bij kijken dan kleding alleen, daarom kwam Terre Bleue, het fashionlabel, met het geweldige idee om alle partytips te verzamelen op een plek.

partytips.png

Partytips.be

Partytips.be is het nieuwe online platform van Terre Bleue boordevol inspiratie voor het plannen van een communieparty of lentefeest. Naast de focus op de nieuwe, feestelijke juniorcollectie van Terre Bleue wordt er plaats gemaakt voor de leukste feest- en decoratietips. Zo helpt het merk alle ouders van hun stress af, op hun afteltocht naar de perfecte dag. Nog geen fotograaf om al dat moois vast te leggen? Of nog op zoek naar de perfecte locatie om het feest te laten doorgaan? Geen idee hoe je de hele bende urenlang moet animeren? Of ideeën nodig om je communie- of lentefeest thuis te organiseren? Je vindt het allemaal op de site!

Nog niet veel keuze uit de verschillende categorieën? Daar komt binnenkort verandering in, want verschillende guest editors (waaronder ondergetekende) zullen mee tips geven aan de ouders van de communicanten in spe.

Check it out! 

Gecategoriseerd in :, , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.