at 8:19 am: Gepubliceerd door .

Heel wat mensen brengen de herfstvakantie met de kinderen door aan zee. Het uitgelezen moment om een bezoek te brengen aan het Sprookjespark in Oostende, dat slechts van 31 oktober tot 5 november te bezoeken is.

Er was eens…

Er was eens… een gezellig park in Oostende dat volledig in een sprookjeswereld omgetoverd werd. Elfjes, trollen, prinsen en prinsessen… je vindt ze allemaal in het Leopoldpark. Elke dag tussen 14.00 en 18.00 uur kan je er de verschillende straatacts, theatervoorstellingen, workshops, verhalen… ontdekken.

Enkele activiteiten:

Elke dag: Roofvogelshow: geniet van roofvogels en uilen in vrije vlucht. Beleef hoe een razendsnelle valk een duikvlucht maakt, een geruisloze vlucht van de uil en de adembenemende vlucht van de buizerd. Tussen de demonstraties door kan je de verschillende vogels van dichtbij bekijken.

Maandag 2 november: De Sprookjesmagiër goochelt vingervlug met balletjes, elastiekjes, touw, … Hij wordt vergezeld door Alwin de helderziende kraai.

Dinsdag 3 november: 15de eeuwse goochelaar: zou je willen zien waar een middeleeuwer zich aan vergaapte? Ga dan zeker kjiken naar Jannes! Hij goochelt met simpele zaken zoals: munten, bekertjes, eieren en touwtjes maar er is geen touw aan vast te knopen.

Woensdag 4 november: Na vele jaren studies is het Doctoranders FLorijn van Tast gelukt om fantasie niet alleen fantastbaar te maken maar om het ook te bottelen! Florijn is op zoek naar mensen die wat fantasie kunnen gebruiken. Hij heeft een kar met vele kostbare flesjes met diverse soorten fantasie. Wat dacht u van “Kinderlijke Fantasie”, “Wilde Fantasie” en natuurlijk de “Pure Fantasie”.

erwaseens.JPG

Donderdag 5 november: De Suikerpoppenfee is een wolk van een dame. Sierlijk wandelt zij met haar Droomlakei ook door uw straat-, dorp- of ander feest. Zoete verhalen, heerlijke gedichtjes, een lekker liedje en geurige danspasjes… zij tovert alles uit haar tasje alsof het niets is.

Praktische info

Er was eens…
31/10 – 5/11
Oostende

Site: www.erwaseens.be

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.