at 10:29 am: Gepubliceerd door .

Bij KidsWelkom zijn we fan van Pierre & Vacances: we beleefden er al twee heerlijke vakanties, in Normandië en in Poitou-Charentes. Skiën hebben we vooralsnog niet uitgeprobeerd, maar nu ze een Kids Ski-formule hebben, moeten we dat misschien eens overwegen…

pv.jpg

Met de nieuwe formule ‘Kids Ski’ krijgen kinderen van 5 tot 11 jaar namelijk tips van een Ecole de Ski Français-instructeur, aangepast aan elk niveau. Ideaal voor wie zijn skitechniek wil perfectioneren of voor wie het eerst op de latten staat. De kinderen worden de hele dag begeleid (lunch inbegrepen) en dit voor de hele duur van het verblijf. Dit aanbod is beschikbaar in een selectie van 18 residenties. Bij de reservering van het appartement krijgt men de kans om deze formule bij te boeken. 

Kinderen zijn koning

Bij Pierre & Vacances komen kinderen ogen en tijd te kort. Het begint al bij de verwelkoming in een speciale ruimte in de meeste residenties: spelletjes, boeken en meubels in kinderformaat!  Bovendien kunnen ze hier op elk moment van de dag een gezelschapsspel of Playstation-videogame lenen om samen met de familie te spelen. 
 
Maar ook de ouders kunnen zich zalig ontspannen en met zijn tweetjes genieten. Bij de premium vijfsterrenresidenties voorziet Pierre & Vacances namelijk een professionele opvang voor kinderen van 2 tot 13 jaar. De animatoren begeleiden hen en bieden hen allerlei activiteiten aan, zowel binnen (creatieve kunsten, muziekworshop …) als buiten (wandelingen op sneeuwschoenen, wedstrijdjes, een iglo bouwen …). De formule kan geboekt worden voor een halve dag of drie uur naar keuze (vast bedrag).  Afhankelijk van het skistation kunnen de kinderen ook de omgeving leren kennen. Onder leiding van lokale partners en animatoren nemen de kinderen dan deel aan een ontdekkingstocht, ambachtelijke activiteiten en groepsspelen. Voor 6 x 3 uren betaal je € 80,50. Opgeletn wel vooraf reserveren. De oppasdienst is beschikbaar in Avoriaz en Flaine.

Informatie en reserveringen: www.pierreetvacances.be

Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

2 reacties

  • says:

    Wij zij zeer tevreden van esf, onze meisjes volgden er al twee keer les in de Piou Piou club. De eerste keer was de jongste net geen 3 jaar en mocht ze eens gaan proberen, ze bleef meteen voor de hele week ( wel maar halve dagen). Wij huren een chalet met de familie van mijn man, oma zorgt dan voor de catering… De formule die je beschrijft, doet ook al dromen!

  • Ingrid says:

    Hallo Vé,
    Dankjewel voor je berichtje! Wat leuk dat jullie meisjes ervan genoten hebben! Hopelijk valt deze formule even goed mee.
    Groetjes,
    ingrid