at 11:10 am: Gepubliceerd door .

Met Halloween, Sinterklaas en de koude wintermaanden in het vooruitzicht, valt er weer heel wat te beleven in de Plopsaparken. Voor wie nu alvast zijn uitstap wil plannen, even een overzicht!

Halloween met Piet Piraat & Berend Brokkepap

Piet Piraat en Berend Brokkenpap zijn klaar voor het grootste Halloweenfeest van het jaar! Piet Piraat heeft al enkele ideetjes om de andere piraten de stuipen op het lijf te jagen en Berend Brokkenpap heeft een speciaal recept voor de pompoensoep bedacht.

Ontdek Plopsaland De Panne in een schrikwekkend Halloweenkleedje en geniet van de leuke decoratie en animatie! Kom zeker ook griezelen met Piet Piraat en Berend Brokkenpap tijdens de Piet Piraat Halloweenshow!
Wanneer het begint te schemeren trekken de griezels samen door Plopsaland in de Halloween parade! Niet bang zijn, meestal zijn ze braaf…

3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25 & 31 oktober en 1, 7 & 8 november

Ketnet Halloween Nocturnes

Tijdens de Ketnet Halloween Nocturnes kan je nog meer griezelen in Plopsaland De Panne! De attracties blijven extra lang open zodat je ze allemaal ook eens in volle duisternis kan testen.

Bovendien slaat Ketnet King Size dan ook zijn tenten op in het Plopsa Theater en jij bent de gast! Doe mee aan een leuke spelshow in een Halloweenkleedje met Charlotte, boordevol toffe opdrachten, special guests en verrassingen!
Deze griezeldag wordt afgesloten met een spetterend vuurwerk boven het Dorpsplein.

2 t.e.m. 6 november

Halloween-PlopsalandDePanne.jpg

Sint Weekends

Staat je schoentje al klaar? Wees snel want in de verte komt de stoomboot al aan! De Pieten staan al op het dek en zwaaien vrolijk heen en weer. Zoals steeds staan ze te popelen om Plopsaland te bezoeken. Ieder jaar worden ze er zeer goed verwelkomt en natuurlijk maken de Pieten ook graag een ritje op de attracties. Wie weet zit je wel plots naast een van hen!

Zorg dus dat je er dit jaar bij bent om Sinterklaas en zijn knechten toe te wuiven tijdens de intrede. Nadien kan je samen met hen nog een leuk avontuur beleven tijdens de Grote Pietenshow. Vergeet zeker niet je verlanglijstje mee te brengen om aan Sinterklaas af te geven.

14, 15, 21, 22, 28 & 29 november en 5 & 6 december 

Winter Plopsaland 2015

Beleef een feeërieke Kerst in Winter Plopsaland! Geniet van de honderden kerstbomen, kleurrijke kerstballen en duizenden lichtjes, droom weg bij de bekende melodietjes en bewonder de dansjes van de opgewekte kerstelfjes, tinnen soldaatjes en andere kerstfiguurtjes die vrolijk om je heen dartelen.

WinterPlopsaland.jpg

Om helemaal in de wintersfeer te komen kan je nog enkele rondjes schaatsen op de ijspiste of een frisse neus ophalen op de vele andere leuke attracties. Mag het toch ietsje warmer? Wat dacht je van een bezoekje aan Mayaland, knisperende kampvuren of een chocolademelk? ’s Avonds kan je nog genieten van de Winter Parade met fonkelende verlichte kostuums!

Van 12 t/m 31 december en 2 & 3 januari 

Plopsa Indoor Hasselt: 

Halloweenshow met Piet Piraat

Piraten houden van griezelen! Ze lijken misschien stoer, maar toch kan je ze gemakkelijk schrik aanjagen. Piet Piraat is zelfs bang van een muis! Wil jij enkele piraten schrik aanjagen? Dan moet je tijdens de Halloweenperiode zeker naar Plopsa Indoor Hasselt gaan. Je kan er samen met enkele piraten griezelen en zelfs een show van Piet Piraat bijwonen!

Van 2 t/m 6 november 

Sint Weekends

Sinterklaas en zijn knechten passeren natuurlijk ook in Plopsa Indoor Hasselt. Het wordt zeker een groot feest met leuke liedjes, vele dansjes en een bezoekje aan Sinterklaas op zijn troon. Oh ja, nog even dit: Je bent toch braaf geweest?

Van 21 t/m 29 november en op 5 & 6 december

KerstmetKlus-PlopsaIndoorHasselt.jpg

 

 

Kerst met Klus

Vier samen met Kabouter Klus een witte kerst in Plopsa Indoor Hasselt! Ga met Klus op avontuur tijdens de te gekke show en volg hem daarna naar het Dorpsplein waar sneeuwvlokjes vrolijk naar beneden dwarrelen.

19 t/m 31 december en op 2 & 3 januari 

 

 

Plopsa Coo: 

Dinoween

Plopsa Coo, waar sinds dit jaar echte dino’s rondlopen, viert Halloween! Het park baadt in een kleurrijk Halloweenkleedje. Dansende heksen en andere griezels zorgen voor een leuke sfeer. Ondertussen leren de park rangers je ook graag wat bij over de dinosaurussen.

Er is echter een klein probleempje dat het Halloweenfeest wel eens heel spannend zou kunnen maken: de park rangers zijn de controle over de dino’s volledig kwijt. De dino’s ontsnappen telkens opnieuw. Geen kooi of ketting is tegen deze oersterke monsters bestand. Denk jij dat je deze prehistorische reuzen onder controle kan krijgen? Kom hen dan zeker een handje helpen!

Van 31 oktober t/m 8 november

Nocturnes

Hopelijk kunnen de dino’s niets meer zien wanneer de duisternis valt. Dan kan je ongestoord langer plezier beleven op de attracties zonder plots oog in oog te staan met zo’n reptiel. Om 19u siert een vuurwerk de hemel boven de watervallen.

31 oktober & 7 november

Gecategoriseerd in :, , , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.