at 11:35 am: Gepubliceerd door .

Pierre & Vacances wil jong en oud een onvergetelijke vakantie bieden en heeft daarom de Formule Club gelanceerd in de 16 Village Clubs. Dit betekent onbeperkte toegang tot de Kids en Teens Clubs (van 3 tot 17 jaar), Moments Club en activiteiten voor volwassenen.

pv.jpg

Makkelijk reserveren

Gemakkelijker reserveren: Pierre & Vacances biedt een maximum aan flexibiliteit: je kan kiezen uit alleen een verblijf, een package van verblijf plus Formule Club, of een totaalpakket inclusief halfpension. Let wel: de Formule Club is geldig voor weekverblijven, korte verblijven en lange verblijven. In een aantal Village Clubs is de Formule Club ook beschikbaar voor weekendverblijven (met uitzondering van schoolvakanties). De formule is geldig voor het hele verblijf en voor alle personen vanaf 3 jaar. In Spanje en op de Antillen is de Formule Club standaard inbegrepen in de prijs van de accommodatie, met een specifiek programma en gratis toegang tot de Kids Clubs (3 sessies/week).

Moments Club

De Formule Club omvat activiteiten voor het hele gezin om samen de mooiste momenten te beleven: werelddansen, circusinitiatie, een gekostumeerde fotoworkshop, een circuit voor telegeleide autootjes en helikopters, en nog veel meer. Liever sportief of kunstzinnig? Er is voor elk wat wils.

moments.jpg

Trek erop uit

Ouders krijgen de kans om er even helemaal uit te zijn, met originele activiteiten waarin ze het beste van de streek leren kennen. Tijdens culturele uitstappen en bezoeken kunnen zij de mooiste plekjes in de buurt ontdekken en zich tegoed doen aan de plaatselijke culinaire specialiteiten. Ze kunnen ook deelnemen aan workshops en initiaties in diverse artistieke disciplines.

ouders.jpg

Babyclub, voor reizigers van 3 maanden tot 17 jaar

Pierre & Vacances biedt gezinnen met kinderen de mogelijkheid om de zorg voor de allerkleinsten toe te vertrouwen aan de gediplomeerde medewerkers van de Baby Club. Grotere kinderen worden ‘à la carte’ begeleid door gespecialiseerde animatoren in een taal naar keuze!

De Babyclub (van 3 tot 35 maanden) biedt diverse spelletjes gericht op stimulatie, motriciteit en cognitieve ontwikkeling. Uiteraard houden we rekening met het vertrouwde middagdutje.

baby.jpg

De Miniclub (van 3 tot 5 jaar) organiseert buitenspelletjes (schattenjacht, tennis, minigolf, wandelingen …) en leuke knutselmomenten voor de kleintjes.

De Kids Club (van 6 tot 8 jaar) en de Junior Club (van 9 tot 12 jaar) laten de kinderen elke dag weer een ander thema ontdekken: avontuur (schattenjacht), wetenschap (bouw van een windmolen), sport (trapeze, zeilen, paardrijden enz.), vriendschap (groepsspelen, feestjes enz.), kunst (schilderen, toneel, fotografie enz.), circusinitiatie en watersporten.

De Teens Club (van 13 tot 17 jaar) biedt de jongeren niet alleen sport- en multimedia-activiteiten, maar laat hen ook kennismaken met toneel. Daarnaast worden er fuiven georganiseerd in de SpOt, een spel- en ontmoetingsruimte die speciaal voor hen voorbehouden is.

Meer info op de website.

Gecategoriseerd in :, , , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.