at 10:02 am: Gepubliceerd door .

In het nieuwe Center Parcs le Bois aux Daims, in Frankrijk, kan je sinds 29 juni 2015 logeren in een van de 9 echte boomhuizen, sprookjesachtig als in een kinderdroom, maar met de luxe en het comfort van een modern huis. 

cp-boomhut.jpg

Negen (waarvan één huis toegankelijk voor mindervaliden) zeer bijzondere boomhuizen voor 4 of 6 personen bieden bijzondere avonturen en een onvergetelijk verblijf voor de hele familie. Je vertoeft in de natuur en tegelijkertijd heb je de ruimte en het comfort van een écht huis: een gezellige huis- en eetkamer, een volledig ingerichte keuken, twee of drie slaapkamers, een stijlvol ingerichte badkamer en natuurlijk een aangenaam terras. 

Dit alles op vier tot zes meter boven de grond en met de vogels als enige directe buren! 

Ruim, stijlvol en met alle comfort 

De ruime keuken is voorzien van alle gemakken: een massief houten werkblad, een stenen gootsteen en alle gangbare elektrische apparaten zoals vaatwasser, inductiekookplaten, koelkast en een microgolfoven. 

De badkamer met bijzondere details beschikt over een balneobad en de 6-persoonsboomhuizen hebben ook nog een aparte regendouche.

cp-badkamer.jpg

Alle decoraties zijn tot in de kleinste details aangepast aan de bijzondere bouwstijl en aan de natuurlijke omgeving. Uiteraard zijn de voorraadrekjes, planken, lambrisering en deurknoppen uitgevoerd met authentieke en ecologische materialen. 

Dierenthema

Ieder boomhuis heeft bovendien zijn eigen specifieke karakter en een dierthema: eenden, vlinders, libellen, uilen en eekhoorns. Elk thema komt terug in de meubels, gordijnen en kussens. Zelfs de tegels van de badkamer en de keuken herinneren aan de vacht van de eekhoorn, het verenpak van een vogel of de vleugels van een libelle. 

Alle spiegels, lampen, wandversieringen en decoratieve elementen zoals rieten mandjes, zinken emmertjes, bloemengieters en dierfiguren zijn geselecteerd op basis van originaliteit. De tafels, stoelen, poefjes en krukjes zijn van massief hout en op ambachtelijke wijze vervaardigd. Sommige decoraties zijn zelfs ter plekke op maat gemaakt. Het geheel zorgt voor een sprookjesachtige stijl.

Knipoog voor de kleine Robinsons: bij de ingang van ieder boomhuis hangt een rieten boodschappenmand, die met behulp van een kabel en een katrol naar boven wordt gehesen. 

Het boomhuisavontuur kan beginnen!

Meer informatie over le Bois aux Daims vind je op de website.

Gecategoriseerd in :, , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.