at 12:13 pm: Gepubliceerd door .

Herfstkriebels in Bokrijk is een meerdaags evenement voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar waar thematische en authentieke beleving centraal staat: live-acts, doeactiviteiten, entertainment op kindermaat en griezel met een knipoog. En dat alles in het groene kader van het Openluchtmuseum Bokrijk in Genk. Herfstkriebels in Bokrijk is een ‘authenthiek’ evenement met ‘puur’ amusement in een prachtige omgeving voor het hele gezin.

Bokrijk, herfstkriebels, wandelen, spelen

3 troeven

Wandelen! Tijdens Herfstkriebels kan men doorheen het hele domein wandelen en genieten van de mooie omgeving. Een geanimeerd wandelparcours leidt de bezoeker doorheen een gedeelte van het Openluchtmuseum tot aan de Oude Stad, dat normaal gedurende deze periode gesloten is.

Bokrijk, herfstkriebels, wandelen, spelen

Activiteiten op kindermaat! Verschillende belevingen in verschillende zones, goed voor een hele middag in- en outdoorpret! Een haalbare wandelafstand met kinderen, om hen de gelegenheid te geven zoveel mogelijk activiteiten mee te kunnen beleven.

Betaalbaar! Een hele middag kwalitatief familie entertainment aan een democratische prijs.

Origineel concept

In 2014 wordt Herfstkriebels voor de vierde keer georganiseerd in Domein Bokrijk. De voorbije jaren mochten we reeds meer dan 50.000 bezoekers verwelkomen.

Herfstkriebels in Bokrijk biedt tal van in- en outdoor activiteiten bestaande uit verschillende belevingen in verschillende zones.

Herfstkriebels in Bokrijk staat voor “grumor”, geen akelige en enge acts, wel een gezonde dosis griezeligheid en spanning maar steeds met een dikke knipoog. Elk jaar wordt een verhaal ontwikkeld met bijbehorende acts en animaties en een op te lossen mysterie. Kinderen worden uitgenodigd om dit mysterie mee te helpen oplossen via een rebus. Het thema van dit jaar gaat over de spokenplaag, een verhaal dat de bezoeker zal meenemen vol verrassingen en vreemde figuren…

Tijdens Herfstkriebels in Bokrijk is er ook magie: bomen kunnen spreken, vertellen herfstelfjes de geheimen van het bos en nodigen kabouters uit om deel te nemen aan een groot herfstfeest. Magische aankleding, oog voor detail en speelplezier staan centraal in deze belevingszone.

Echte durvers halen hun hartje op, het durversparcours bestaat uit verschillende elementen waaronder het op natuurlijke wijze geïntegreerde hindernissen parcours in de bossen.

Terwijl ouders nagenieten van de wandeling met een drankje, kunnen kinderen terecht voor animaties, spelletjes, workshops en een podiumprogramma in HANGAR58, het oude marktplein en de kelders.

Bokrijk, herfstkriebels, wandelen, spelen

Praktische info

Herfstkriebels in Bokrijk!

Zaterdag 1 & zondag 2 november 2014

10u – 18u. De kassa sluit om 17.00u

Domein Bokrijk, Herkenrodeplein – Genk

Toegang enkel mogelijk via kassa’s Bokrijk bij P2 evenementen

Tickets online via www.herfstkriebels.be of aan de kassa

Volwassene: € 12, Kinderen (vanaf 3 tot 12 jaar): € 10

Online korting tot woensdag 29/10:

>> 2,50 euro korting per ticket

>> Voordelig familieticket 29 euro per ticket (= 2 volwassenen + 2 kinderen)

Informatie en tickets: www.herfstkriebels.be

 

Gecategoriseerd in :, , , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.