at 11:00 am: Gepubliceerd door .

historium.pngBrugge kende in de 15de eeuw gouden tijden. Deze middeleeuwse stad kende echter ook een donkere kant, van bijgeloof en magie, sagen en legenden, demonen en heksen. Voor een dagje griezelen met de hele familie ben je tijdens de herfstvakantie aan het juiste adres bij de belevingsattractie Historium. Hier reis je van 25 oktober tot 2 november naar het duistere, middeleeuwse Brugge. Op 31 oktober zijn er allerhande Halloween activiteiten gepland voor jong en oud.

Griezelweek

Met een wel afgewogen mix van pure Halloween met enge schrikmomenten enerzijds en een familiale sfeer anderzijds biedt Historium met haar 2de Halloween editie opnieuw bezoekers de mogelijkheid om iets bij te leren over de oorsprong van Halloween, alsook om de middeleeuwen in Brugge nog intenser te beleven. Het hele gebouw wordt gedecoreerd tijdens de week van 25 oktober tot 2 november, waarbij de mooist versierde pompoenen niet zullen ontbreken! 

Halloween Happening

De niet te missen hoogdag van Halloween @Historium is 31 oktober. Die dag kan je deelnemen aan knutselworkshops onder begeleiding van kakelende heksen of meedoen aan de grime- en schminksessies waarbij jong en oud gegarandeerd iedereen de stuipen op het lijf zullen jagen!

Magiër show

Nieuw tijdens de Halloween Happening van Historium is de spektakel show van Ramza de magiër. Wanneer deze mysterieuze man, komende uit een andere wereld, plots verschijnt in Historium, schrikken de mensen even! In zijn kristallen bal kan hij ook de meest magische dingen zien… Ramza wordt vergezeld van een klein lief giftig slangetje en samen kunnen ze alles in rook laten opgaan. Ramza zal vrijdag 31 oktober op regelmatige tijdstippen hun show uitvoeren.

 

Praktische info

Website

Gecategoriseerd in :, , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.