at 6:10 am: Gepubliceerd door .

belgië,antwerpen,caban,muziek ontdekken,spelenCaban is een knusse speelruimte waarin de allerjongsten (3 maanden – 3 jaar) samen met hun (groot)ouders kunnen spelen, dromen, bouwen, ontdekken, genieten… Een laddertent, een nest, een tafelbedkamp, een mouwentunnelhuis, stapellijnen of een bamboehut, prikkelen de nieuwsgierigheid en fantasie.

Muzikale ontmoeting

Caban wordt een voorstellingsplek wanneer muzikanten jong en oud mee op ontdekkingstocht nemen. De muzikale ontmoeting verrijkt de beleving. Niets moet, het mag. Beleef op je eigen ritme. Een authentieke ervaring op maat van jonge kinderen, waar je als volwassene ook plezier aan kan beleven. Even weg uit de feestdrukte! Laat je door je eigen kind meevoeren en geniet!

Praktische info

De Studio
Maarschalk Gérardstraat 4
2000 Antwerpen

De site

Wanneer? van donderdag 27/12 tot en met zondag 30/12 en van donderdag 03/01 tot en met zondag 06/01, open van 11u tot 13u en van 15u tot 17u, maar weet dat het geen enkel probleem is als je een beetje later komt

Prijs: tickets 5,00 euro

Een buggyparking, verzorgingskussen en plaspotje zijn voor handen. Oudere broer of zus? Geen probleem. Dezelfde dagen start om 15u in De Studio steeds een voorstelling aanbevolen voor kinderen vanaf 4 jaar.

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.