at 8:16 pm: Gepubliceerd door .

Nog op zoek naar een leuk spel of speelgoed om je kinderen te kunnen geven voor Sinterklaas of kerst? Misschien kan je bij Speelwijzer of Spel in Zicht wel wat inspiratie opdoen!

speelwijzer, spel in zicht, speelgoed, gezelschapsspel, sinterklaas, kerstSpeelwijzer?

Speelwijzer is, naast een website, een driemaandelijks magazine waarin je alle informatie krijgt over de speelgoedwereld. Maar Speelwijzer is ook méér dan een magazine. Vier keer per jaar krijg je een e-nieuwsbrief toegestuurd met daarin alle nieuws over speelgoed dat je op het lijf geschreven is.

Nieuwe rages, computerspellen, educatief speelgoed, prachtige poppen, puzzels, babyspeelgoed… je komt er alles over te weten. Maar ook evenementen, interessante tips, roddels en geruchten, met andere woorden, je beleeft het allemaal vanop de eerste rij!

Je kan op de website makkelijk zoeken op rubriek (baby, bouwplezier, boys, girls…) en natuurlijk zijn er ook iedere editie speelgoeddozen te winnen, meedoen is dus de boodschap!

Meer info: http://speel-wijzer.eu 

Spel in Zicht

speelwijzer, spel in zicht, speelgoed, gezelschapsspel, sinterklaas, kerst

Spel in Zicht heeft ongeveer dezelfde werkwijze als Speelwijzer, het is ook een website en driemaandelijks magazine en je krijgt de nieuwsbrief eveneens vier keer per jaar in je mailbox. Wat is er dan anders? Bij Spel in zicht gaat het van strategische denkspellen tot hilarische partyspelletjes en van familiespellen tot beroemde spellenklassiekers. Gezelschapsspellen, dus!

Elke spelbespreking start met een beschrijving van het spelverloop, een algemeen beeld van de sfeer en het spelmechanisme. In de spelbeoordeling wordt de mening van de redactie gegeven. Daarna volgt de evaluatie. Op die manier gidst ‘Spel in Zicht’ je in één oogopslag door de spellenwereld. Ook de voornaamste eigenschappen worden vermeld, zoals de speelduur en de leeftijd. Tenslotte krijgt elk spel een aantal sterren toegekend volgens vier handige categorieën: spelmateriaal, tactiek, interactie en complexiteit.

Meer info: http://spelinzicht.eu/

Hij komt, hij komt…

Wie dit artikel tot het einde heeft gelezen is braaf geweest en maakt kans op een van onze drie prijzen, die we dankzij Speelwijzer mogen weggeven.

In onze zak zit een Dress Your Doll, een LEGO ninjago booster pack en een Let’s Cook Fruit Factory!

speelwijzer, spel in zicht, speelgoed, gezelschapsspel, sinterklaas, kerst     speelwijzer, spel in zicht, speelgoed, gezelschapsspel, sinterklaas, kerst       speelwijzer, spel in zicht, speelgoed, gezelschapsspel, sinterklaas, kerst

Wil jij een van deze prijzen winnen? Stuur dan snel het antwoord op volgende vraag: Wat is het eerste spel dat je op Speelwijzer tegenkomt in de Babyrubriek? naar kidswelkom@gmail.com  met je adresgegevens en voor welke prijs je meespeelt.

De wedstrijd loop tot maandag 3 december 2012 om middernacht. Veel succes!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.