at 9:47 pm: Gepubliceerd door .

Op doortocht in Frankrijk en op zoek naar een plaats om te overnachten? Dit mooie driesterrenhotel, gelegen in een voormalig paleis, biedt kindvriendelijke formules aan tegen redelijke prijzen.

De buurt van de avenue Foch met haar Belle Epoque gebouwen en veelkleurige gevels uit verschillende stijlen, van neoromantisch tot art deco en enkele juweeltjes uit de Jugendstil, konden ons helemaal bekoren. Hotel All Seasons is vooral goed gelegen als je een uitstap wil maken naar het hedendaagse centrum van het Centre Pompidou, op amper tien minuten van het hotel. Ook het indrukwekkende station (1905-1908) dat doet denken aan de kastelen en burchten uit de Rijnvallei, is de moeite waard. 

allseasons.jpg

”All-in » aanbod

Kamer, uitgebreid ontbijt en internetverbinding zijn inbegrepen in de prijs. Ontspanningsruimte: thee, koffie, water, ontbijtkoeken, kranten en tijdschriften. Interactieve ruimte: gratis internettoegang, welkomstgeschenk  voor de kinderen, kinderzenders op tv…

Familiekamers

De familiesuites zijn perfect voor twee volwassenen en twee kinderen van minder dan 16 jaar. Eetstoelen, flesverwarmers en reisbedden beschikbaar op aanvraag, aangepaste menu’s in het restaurant en een speelhoek. En zeer vriendelijk personeel.

metz2.jpg

Praktische info

Prijs: familiekamer, ontbijt inbegrepen, voor 2 volwassenen en 2 kinderen: 139 euro in tussenseizoen.

All Seasons
23 avenue Foch
57000 Metz
Frankrijk

De site

Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.