at 9:34 pm: Gepubliceerd door .

Op 15 februari komt de animatiefilm Orla de Kikkerslikker in de zalen en dat is weer een goede reden om een wedstrijd uit onze hoed te toveren! En ook een goede reden om naar de bioscoop te gaan tijdens de krokusvakantie, natuurlijk!

De film is de eerste in een reeks van drie verfilmingen van het werk van de Deense topauteur voor kinderen Ole Lund Kirkegaard (bekend van o.a. ‘Pudding Tarzan’).

orla.jpgHet verhaal

Victor kijkt al uit naar een zomer lang luieren en lekker niets doen. Bovendien is het circus onderweg naar het dorp. Circus Bardini is op zoek naar een gloednieuwe act voor hun spektakel. Dat is echt een kolfje naar de hand van Victor en zijn trouwe hond Braadworst. Maar dat is buiten Orla de Kikkerslikker gerekend, de akeligste en lelijkste pestkop die bestaat. Orla heeft een gemeen plan om Victor te dwarsbomen. Gelukkig beschikt Victor over een gezonde dosis doorzettingsvermogen, fantasie en humor.

Een familiefilm

Het is niet makkelijk om klein te zijn. Zeker niet als je moet afrekenen met grote pestkoppen. Maar deze film toont hoe Victor en zijn makkers voor zichzelf opkomen en hun pestkop steeds te slim af zijn. Ze maken van Orla de Kikkerslikker een grappig en verrassend heldenverhaal voor het hele gezin.

De trailer

Nieuwsgierig naar Orla de Kikkerslikker? Bekijk hier alvast de trailer:

Meer info

Meer weten over de film? Neem een kijkje op www.jekino.be/orladekikkerslikker

Wedstrijd

Ter gelegenheid van de release van de film Orla de Kikkerslikker geeft Kids Welom 5 jongleerborden en 5 jongleerballen (3 ballen in een tube) weg.

Wil jij kans maken op deze leuke prijs? Mail dan snel het antwoord op de volgende vraag: Wie schreef het boek Orla de Kikkerslikker? naar ingrid@kidswelkom.com met je naam en adres.

Veel succes!

De wedstrijd loopt van 13 tem 26 februari 2012.

Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.