at 9:59 am: Gepubliceerd door .

Beste Padawan vrienden en ouders,

Om het eindejaar te vieren wilden we de fans van de LEGO Star Wars reeks een plezier doen. Blijkbaar zijn er al velen naar de winkel gelopen waardoor de voorraad ondertussen op is… dus dachten we dat dit wel een leuk geschenk zou zijn voor de Jedi leerlingen onder jullie!

starwars1.png

De dvd getest door de kids

Charles, 8 jaar en Lou, 4 jaar, geven hun ongezouten mening over de film.

Wanneer we niet op stap zijn spelen de kinderen vaak met hun oude Deense speelgoed, beter bekend als LEGO-blokjes. Charles houdt ervan om schepen te bouwen en is een absolute fan van Star Wars… Hij is overigens begonnen met een verzameling van LEGO Star Wars figuurtjes…

Toen hij dus tot de ontdekking kwam dat Star Wars en LEGO de handen in elkaar geslagen hadden om een mini-film op dvd uit te brengen, moest hij die zo snel mogelijk zien. Zijn zus van bijna 5 (jonger dan de doelgroep, dus, aangeraden vanaf 6 jaar) kwam er al snel bijzitten… Resultaat: het hele huis daverde onder het gelach van de kinderen. Een topper!

starwars2.png

Een nieuw avontuur op dvd

Waarover gaat de film?

Master Yoda gidst een groep luidruchtige Jedi-leerlingen door de kamers van de Senaat, maar hij voelt dat de Force verstoord is. Hij laat de groep achter bij de radeloze C-3PO en R2-D2 en maakt zich klaar om de Sith te bestrijden. Onderweg merkt Yoda dat de avontuurlijke leerling Ian stiekem aan boord van zijn schip is gegaan. Intussen moeten C-3PO en R2-D2 de onstuimige groep onder controle houden. Wanneer de boosaardige Sith alles grondig in de war willen sturen, is het aan Yoda en de Droids om ervoor te zorgen dat hun jonge pupillen niet in blokjes uit elkaar vallen.

De mening van Charles:

“Het is grappig en supercool. Maar veel te kort, wij willen meer! De 20 minuten bonus zijn trouwens zeker ook de moeite waard.

Het is overduidelijk: ze zitten vol ongeduld te wachten op nieuwe avonturen…

LEGO® Star Wars®: The Padawan Menace™ is beschikbaar in Blu-Ray (€ 12.95) en op dvd (€ 9.95).

starwars3.jpgDe wedstrijd!

Wil jij een van de 3 dvd’s winnen van de film The Padawan Menace™, stuur dan snel een mailtje naar ingrid@kidswelkom.com en beantwoord de volgende (makkelijke) vraag:

Hoe heet het LEGO-figuurtje met de puntige oren en de groene huidskleur, dat op de doos van de dvd The Padawan Menace™ prijkt?

De wedstrijd loopt tot en met Kerstmis, 25 december 2011 om middernacht. Vergeet in je mail je naam en adres niet te vermelden, zodat we de dvd kunnen versturen.

Veel succes en een fijn eindejaar!

 

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

6 reacties