at 10:46 am: Gepubliceerd door .

Na ons bezoek aan het Park en het Kasteel van Gaasbeek waren onze hongerige maagjes op zoek naar lekker eten en zo belandden we 500 meter verder bij Chalet@Gaasbeek. Met het warme weer zag het grote terras er aanlokkelijk uit en de omliggende speeltuin kende veel bijval bij de kinderen. Binnen is er een loungebar.

 

terras.jpg

 

Groot terras

We werden vriendelijk onthaald en omdat we de eerste gasten waren, konden we onze plaats zelf kiezen. Eerst ging ik mijn dochter verversen. Aangezien er geen luiertafel voorhanden was, mocht ik gebruik maken van een tafel op de bovenverdieping. Gelukkig had ik een plaid mee waar ze kon opliggen. Daarna bestudeerden we de kaart. Op het menu stoofvlees, ribbetjes, mosselen en wokgerechten.

Even later werden onze gerechten al opgediend. We gingen allebei voor een hammetje met puree van de dag (wortelpuree) en de kinderen namen een kinderspaghetti en balletjes in tomatensaus. Het eten was zeer lekker en de rekening niet duur!

 

eten.jpg

 

Speeltuin

Van zodra de kinderen gegeten hadden, konden ze gaan spelen in de speeltuin. Keuze genoeg voor alle leeftijden: een schommel, verschillende springkastelen en trampolines. In de zomer staat er ook een ijskar buiten met de lekkerste ijsjes.

 

speeltuin.jpg

 

Meer info
Chalet @ Gaasbeek
Kasteelstraat 34
1750 Gaasbeek

Tel. :02-582.43.23

De site 

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.