20
jan

'De heldhaftige Queeste van de Dappere Prins Ivandoe' op Cartoon Network

Op 22 januari gaat op Cartoon Network de gloednieuwe animatiereeks 'De heldhaftige Queeste van de Dappere Prins Ivandoe' in première.

ivandoe.jpg

De reeks werd gecreëerd door de makers van het bijzonder populaire 'De Wonderlijke Wereld van Gumball'. In de 10 x 3 minuten durende afleveringen maken we kennis met Ivandoe, de jonge prins van het bos. Op bevel van zijn vader, The Mighty Stag, wordt hij op een zoektocht gestuurd naar de magische Gouden Veer van de verschrikkelijke Eagle King. Ivandoe wordt tijdens het doldwaze avontuur begeleid door zijn schildknaap, een kleine vogel genaamd Bert. Samen ontdekken zij nieuwe en mysterieuze gebieden in het bos en komen ze onderweg veel eigenaardige wezens tegen.

Tegelijk met de reeks wordt ook een webgame gelanceerd, waarbij kinderen volledig interactief op queeste kunnen gaan met Ivandoe en Bert en nieuwe afleveringen kunnen unlocken.

 

de heldhaftige queeste van de dappere prins ivandoe,cartoon network

De heldhaftige Queeste van de Dappere Prins Ivandoe, is vanaf 22 januari elke weekdag om 16u55 te zien bij Cartoon Network!

Cartoon Network is te ontvangen in het Nederlands en het Engels in het digitale basispakket bij Telenet (kanaal 600), Belgacom (kanaal 131), TV Vlaanderen (kanaal 39) en Numéricable (kanaal 125).

17
jan

5de award voor Puy du Fou

Anderhalf jaar geleden trokken we met het hele gezin naar Puy du Fou, een prachtig spektakelpark in de Franse Vendée. Het verslag van dit onvergetelijke bezoek kan je hier lezen.

Ondertussen heeft Puy du Fou in vijf jaar tijd zijn vijfde award binnengehaald, de "Hall of Fame Award". Deze prestigieuze prijs beloont Philippe de Villiers, de man die een origineel concept bedacht dat beschreven wordt als "een uitzonderlijke bijdrage in de de evolutie en ontwikkeling van themaparken wereldwijd". De eerste laureaat van deze award was Walt Disney en het is de eerste keer dat een Fransman deze prijs wint. Dankzij deze award bevestigt het park zijn statuut als referentie in de wereld van vermaak en spektakel.

De jury werd overtuigd door de weg die het visionaire park al afgelegd heeft sinds de oprichting in 1977 en de uitmuntendheid van de spektakels die sinds het begin volledig bedacht en gerealiseerd werden in Puy du Fou. Een award die wij volledig terecht vinden!

puy.png

20:02 Gepost door Ingrid Vandenbroeck in Activiteiten, Buitenland, Frankrijk, Uitstapjes | Permalink | Commentaren (0) | Tags: puy du fou, award |  Facebook |

02
jan

Nieuw bij Kruidvat: alles voor mama!

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam voortdurend en daarom is het belangrijk er extra goed zorg voor te dragen. Niets zo fijn om je in deze periode te laten verwennen. Daarom is er voortaan een hele nieuwe mamalijn in alle Kruidvatwinkels!  Met 4 nieuwe producten die toekomstige of kersverse mama's helpen hun lichaam te verzorgen.

Zwangerschaps- en borstvoedingsthee
kruidvat,mama,zwangerschap,olie,crème

Heerlijk genieten in de zetel van je bolle buik? Dat kan met een van de twee nieuwe theesmaken van Kruidvat speciaal voor mama's. De Kruidvat Zwangerschapsthee is een aangename thee voor tijdens de zwangerschap met daarvoor speciaal geselecteerde ingrediënten. Terwijl de Kruidvat Borstvoedingsthee geschikt is voor vrouwen die borstvoeding geven. Drink 4-5 koppen per dag van deze frisse thee om de natuurlijke melkproductie te ondersteunen.

 Prijs: € 1,49

 

Borstverzorgingscrème

Ook in het verzorgingsgamma is er nieuws voor mama's. De Kruidvat Tepelcrème is een natuurlijke tepel- en kruidvat,mama,zwangerschap,olie,crèmehuidcrème die gekloofde en pijnlijke tepels weer zacht en soepel laat aanvoelen. Deze crème is ook geschikt voor gevoelige en droge tepels. Het is aangeraden deze crème tijdens de zwangerschap of borstvoedingsperiode te gebruiken. 

Gebruiksaanwijzing: wrijf een beetje Kruidvat tepelcrème warm tussen de handen en breng met licht ronddraaiende bewegingen op de huid aan. De crème hoeft er niet afgewassen te worden voor de borstvoeding. Overtollige crème voorzichtig verwijderen. Ook te gebruiken bij een droge huid. 

Prijs: € 3,99

Buikbalsem

kruidvat,mama,zwangerschap,olie,crèmeKruidvat Buikbalsem is speciaal ontwikkeld voor de zwangere vrouw. De balsem helpt de huid beschermen tijdens het meerekken van de huid tijdens de zwangerschap en helpt tekenen van striemen verminderen. De intensief verzorgende bestanddelen helpen littekens voorkomen en helpen de natuurlijke elasticiteit bewaren. Laat de huid weer zacht en soepel aanvoelen. 

Gebruiksaanwijzing: wrijf een beetje Kruidvat Buikbalsem warm tussen de handen en breng met licht ronddraaiende bewegingen op de huid aan. Gebruik Kruidvat Buikbalsem vanaf het begin van de zwangerschap. De balsem kan ook na de bevalling gebruikt worden voor een optimaal effect. 

Prijs: € 3,99

Mama Olie

Kruidvat Mama Olie is speciaal ontwikkeld om de huid van buik, billen, benen en borsten veerkrachtig te houdenkruidvat,mama,zwangerschap,olie,crème tijdens de zwangerschap. Deze uiterst milde zwangerschapsolie bestaat uit een unieke combinatie van puur natuurlijke zonnebloem-, arnica-, tarwekiem- en jojoba-olie. De olie heeft een ontspannende geur en voelt heerlijk zacht aan op de huid.


Gebruiksaanwijzing: wrijf een beetje Kruidvat Mama Olie warm tussen de handen en breng met licht ronddraaiende bewegingen op de huid aan.


Tip: Je helpt de huid zich weer te herstellen door de olie ook na de bevalling nog enkele maanden te gebruiken. 99% van alle ingrediënten is van natuurlijke oorsprong, 97% van alle ingrediënten is afkomstig van biologische landbouw. Hierdooor is het mogelijk dat de inhoud van in de loop der tijd verkleurt. Dit doet geen afbreuk aan de werking noch de geur van het product. 

Prijs: € 2,99

Luiers met EU Ecolabel

Kruidvat geeft niet enkel om mama's maar ook om baby's en de planeet! Daarom zijn sinds juni 2017 alle Kruidvat luiers en luierbroekjes voorzien van het EU Ecolabel. Dit betekent dat ze voldoen aan de hoge eisen van een onafhankelijk Europees keurmerk en dat ze zijn geproduceerd met een lagere milieubelasting van onder andere grondstoffen, energie, water, afval en verpakking. Dat betekent dat Kruidvat en zijn toeleveranciers van materialen aan strenge milieueisen moeten voldoen. Als je voor deze luiers kiest, draag je heel eenvoudig je steentje bij aan een duurzamere wereld. En dat alles zonder er extra voor te betalen!

19:56 Gepost door Ingrid Vandenbroeck in Activiteiten | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kruidvat, mama, zwangerschap, olie, crème |  Facebook |