24
okt

Wedstrijd: Lotte en de Maansteen

lotte_en_de_maansteen_1347616278689.jpgSinds vandaag, 24 oktober 2012, loopt de animatiefilm Lotte en de Maansteen in de zalen. We maakten eerder al kennis met Lotte, haar charmante vrienden en haar doldwaze oom in de film Lotte van uitvindersdorp (2006). Nu gaat ze op stap voor een nog groter avontuur vol grappige wezens en komische situaties. En wat nog leuker is, Kids Welkom mag 5 superleuke paraplu's weggeven van de film!

Het verhaal

Telkens als Lotte naar de maan kijkt, vraagt ze zich af wie er zou wonen... Daar komt ze achter wanneer ze op een nacht bezoek krijgt van twee vreemde figuren. Ze proberen de steen te stelen die Oom Klaus ooit meebracht van één van zijn verre reizen. Lotte betrapt de ‘dieven’ en ontdekt dat de steen bijzondere magische krachten heeft. Vastbesloten om het mysterie uit te pluizen, vergezelt ze haar oom op een avontuurlijke expeditie. De film is Nederlands gesproken en aanbevolen vanaf 5 jaar.

 

 De trailer

Benieuwd naar de film Lotte en de Maansteen? Bekijk snel de trailer!


Wedstrijd

Kids Welkom mag 5 paraplu's weggeven van de film Lotte en de Maansteen. Wil jij kans maken op deze leuke prijs? Stuur dan een mailtje met je adresgegevens en het antwoord op de volgende vraag: Wat was de titel van de eerste film waarin Lotte verscheen? naar kidswelkom@gmail.com. De wedstrijd loopt tot zondag 28 oktober 2012 om middernacht. De winnaars worden op de FB-pagina bekendgemaakt. Veel succes!

Umbrella.jpg

 

19:12 Gepost door Ingrid Vandenbroeck in Activiteiten, Sprookjes | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

geen

Gepost door: vander beken | 25-10-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.