02
aug

Wedstrijd: Veilig naar school dankzij de fluovestjes van Disney!

Dit jaar heeft Disney besloten om terug naar school te combineren met veiligheid. Zodat kinderen op de fiets of langs de wegen goed zichtbaar zijn lanceert Disney fluovestjes.

Limited edition

De vestjes zijn in limited edition beschikbaar in het Cars of het Princess thema. Bliksem McQueen, Assepoester en Rapunzel, dit zijn de helden die vanaf september de kinderen helpen veilig op school te geraken.

dreamland.jpg

Stoere jongens gaan op weg met Bliksem McQueen en meisjes zullen hun hart verliezen aan de mooiste Disney prinsessen! De fluovestjes zijn een onmisbaar item om veilig terug naar de schoolbanken terug te keren en helemaal gratis, bij aankoop van minimum €25 in één van de 36 Dreamlandwinkels in heel België.

De vestjes zijn beschikbaar van 2 tot 18 augustus of zolang de voorraad strekt.

Wedstrijd!

Voor je meteen naar de winkel loopt: Kids Welkom mag, in samenwerking met Disney, maar liefst 5 Princess vestjes en 5 Rapunzel dvd's en daarnaast ook 5 Cars vestjes en 5 Cars dvd's weggeven!

Wil jij een kans maken op deze leuke prijs? Mail dan snel het antwoord op de vraag: "Hoe heet de rode sportwagen die de hoofdrol speelt in Cars?" naar kidswelkom@gmail.com met je naam en adresgegevens! De wedstrijd loopt tot zondag 5 augustus om middernacht.

Veel succes!

07:00 Gepost door Ingrid Vandenbroeck in Activiteiten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.